Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (چهارشنبه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت این هفته در جمع خبرنگاران در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه رونق تولید در این وزارتخانه گفت: در بحث رونق تولید طی دو سال گذشته، دو برنامه ویژه با سندیکای تولیدکنندگان مخابرات داشتیم. این سندیکا یک واحد صنفی بسیار فعال، متصل به دانشگاه، انگیزه‌دار و دلسوز است که در کنار ما حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه سال گذشته در برنامه مشترکی که داشتیم، ۴۲ محصول استراتژیک تولید کردند، بیان کرد: با توجه به فعالیت‌های صورت گرفته میزان خودکفایی کشور در تولید تجهیزات شبکه ثابت را سال گذشته به عدد ۷۰ رساندند، می‌توان گفت: الان ۷۰درصد تجهیزات مورد نیاز در توسعه شبکه ثابت کشور توسط تولیدکنندگان داخلی قابل تولید است.

آذری جهرمی افزود: ما مصوبه‌ای در کمیسیون تنظیم مقررات داشتیم که آن‌ها از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند و اپراتور‌ها و شرکت‌ها را در زمینه خرید محصولات داخلی موظف کنند و حتی امتیاز‌ها و تنبیه‌هایی را برای آن‌ها درنظر بگیرند.

او ادامه داد: در این وزارتخانه نظارت بر استاندارد و تولید کیفیت را به طور جدی پیگیری کردیم، ۴۰ محصول استراتژیک تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی سال گذشته رسید و امسال دارند این ممحصولات را عرضه می‌کنند. در آخرین سفر استانی، محصول یکی از این شرکت‌ها رونمایی شد و در حال حاضر در شرکت ارتباطات زیر ساخت به صورت گسترده در حال استفاده است.

آذری جهرمی بیان کرد: امسال نیز این سندیکا تولید ۵۲ محصول را در دستور کار خود داشتند که بخش زیادی از آن اکنون آماده شده است.

او گفت: من به تولیدکنندگان داخلی تجهیزات مخابرات نمره بیست می‌دهم، همچنین به اپراتور‌هایی که با تولیدکنندگان همکاری می‌کنند و محصولات آن‌ها را در این شرایط سخت اقتصادی می‌خرند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: البته با توجه به اینکه ما با محدودیت بین‌المللی مواجه هستیم فضای خوبی برای این شرکت‌ها مهیا شده است که بازار بهتری جذب کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزیر ارتباطات هیات دولت تولید داخلی تجهیزات مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۹۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا