Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی تشکل‌های کارگری شرکت مخابرات با اشاره به تاخیر بی سابقه در پرداخت مطالبات کارکنان این شرکت گفت: این تاخیر و عدم انجام تعهدات در برابر کارکنان در حالی صورت می گیرد که این شرکت افزایش درآمد 200 درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.

میثم باقری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم در پیگیری سوژه مردمی ثبت‌شده در سامانه فارس من با عنوان «تأخیر در پرداخت مطالبات کارکنان مخابرات» با اشاره به اینکه مطالبات گذشته و عیدی امسال کارکنان شرکت مخابرات تا امروز پرداخت‌نشده است، اظهار کرد: تأخیر صورت گرفته در پرداخت عیدی کارکنان شرکت مخابرات بی‌سابقه است و این وضع در حالی شکل‌گرفته که مدیرعامل این شرکت اخیراً از رشد 201 درصدی سود مخابرات در 9 ماهه سال جاری نسبت به سال قبل خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این گزارش‌های مثبت و روبه رشد شاخص‌های درآمد و سودآوری شرکت مخابرات به‌جای اینکه کام کارکنان را شیرین کند تلخ‌تر از قبل کرده است.

عضو شورای عالی تشکل‌های کارگری شرکت مخابرات با اشاره به برگزاری جلسه در روز 17 آذرماه سال جاری بین نمایندگان سهامداران عمده مخابرات و نمایندگان تشکل‌های کارگری این شرکت گفت: در این نشست که با حضور دکتر سید هاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام و رئیس هیئت‌مدیره شرکت توسعه اعتماد مبین که مالک بلوک مدیریتی شرکت مخابرات است، مهندس صدری مدیرعامل و دکتر صفری رئیس هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران برگزار شد توافقاتی برای پرداخت مطالبات کارگران صورت گرفت.

باقری افزود: یکی از مصوبات این جلسه ابلاغ اجرای بدون تنزل آئین‌نامه استخدامی و پرسنلی مصوب 30 مرداد 89 از سوی مدیرعامل این شرکت بود که تاکنون انجام نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه این آیین‌نامه در ابتدای واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی باهدف انتقال تعهدات دولت در خصوص کارکنان به بخش خصوصی تدوین‌شده بود، ابراز کرد: این آیین‌نامه فقط در حدود دو سال به‌صورت کامل اجرا شد و به‌تدریج و به‌صورت یک‌جانبه بخش‌هایی از آن اجرا نشد و بخش‌هایی نیز با تنزل به انجام رسید.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن‌های صنفی کارگری مخابرات استان قم با اشاره به اینکه مطالبه اصلی کارکنان مخابرات اجرای این آیین‌نامه به‌صورت کامل است، گفت: با وجود تصویب این امر در جلسه و تأیید مشاور وزیر ارتباطات، مدیرعامل شرکت مخابرات تا امروز از ابلاغ این آیین‌نامه که طبق آن قرار بود تا اسفندماه مطالبات و عیدی کارکنان پرداخت شود سرباز زده و این موضوع مسکوت مانده است.

باقری با اشاره به اینکه از ابتدای واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی تا امروز تعداد کارکنان رسمی این شرکت به یک‌سوم کاهش پیداکرده است، بیان کرد: این کاهش نیرو بار هزینه‌های شرکت را به‌شدت کاهش داده، از سوی دیگر افزایش درآمد و سود شرکت با ارائه طرح‌های نوین باعث شده در حال حاضر وضعیت مالی این شرکت مناسب باشد ولی چرا مطالبات کارکنان پرداخت نمی‌شود و تعهدات ایفا نمی‌شود جای سؤال دارد و این در حالی است که رفاهیات کارکنان نیز روزبه‌روز تنزل پیدا کرده است.

انتهای پیام/78009*

 

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت مخابرات عیدی همراه اول مطالبات کارکنان پرداخت مطالبات آیین نامه شرکت مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای، بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد.

حبیب جهانساز امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز چین بهاره برگ سبز چای از روزهای آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سرمای اوایل سال، شاهد تاخیر در چین اول هستیم، اما به زودی برداشت را آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت خرید تضمینی برگ سبز و عقد قرارداد با کارخانجات فراهم شده است، افزود: چین بهاره تا پایان خردادماه ادامه دارد، اما در مجموع چهار چین در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به فاصله یک ماهه تا ۴۵ روز بین هر چین، اضافه کرد: ۹۰ درصد باغات چای در اراضی شیبدار و دیم بوده و لذا شرایط اقلیمی در زمان برداشت اثرگذار است.

جهانساز بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد؛ البته شرط عقد قرارداد با کارخانجات در سال جدید، تسویه کامل مطالبات است.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات در فروش و بازاریابی و تامین نقدینگی، اضافه کرد: سال گذشته، واردات چای به شرط خرید چای داخلی بود که بالغ بر ۱۰ هزار تن چای از کارخانجات خارج شد و بخشی از نقدینگی کارخانجات را برای سال جدید تامین کرد.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای‌سازی کارخانجات به ویژه برندها کیفی‌تر شده است، عنوان کرد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نرخ خرید تضمینی برگ سبز در سال جدید را تصویب کرد و شاهد افزایش ۳۰ درصدی بها به صورت میانگین هستیم؛ یعنی بهای برگ سبز درجه یک از ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ هزار تومان و بهای برگ سبز درجه دو از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان رسیده است.

وی یکی دیگر از مصوبات شورای قیمت‌گذاری را واردات چای به شرط خرید چای داخلی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، پنج درصد از ارزش بهای برگ سبز با توجه به ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تعلق می‌گیرد.

جهانساز افزایش ۳۰ درصدی تولید چای خشک را نتیجه قیمت متناسب خرید برگ سبز و پرداخت به موقع مطالبات و ارائه تسهیلات ارزان قیمت اصلاح و احیا و به‌زراعی باغات و بهسازی کارخانجات دانست و یادآور شد: برای سال جاری برداشت ۱۴۵ هزار تنی برگ سبز و تولید ۳۲ هزار تنی چای خشک را پیش‌بینی می‌کنیم که در صورت مساعدت اقلیمی، افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان چای با تاکید بر لزوم کنترل قیمت و حجم واردات چای، اضافه کرد: سال گذشته شاهد واردات ۴۲ هزار تنی چای بودیم که به بازار چای داخلی کمک کرد؛ این در حالی است که نیاز کشور به چای خشک ۸۵ هزار تن بوده و تولید داخل فقط ۳۰ درصد این نیاز را تامین می‌کند.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در برندسازی چای داخلی و بازاررسانی آن، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد چای تولیدی وارد بازار مصرف می‌شود؛ همچنین سالانه شاهد صادرات ۱۰ هزار تنی چای ایرانی هستیم.

جهانساز یکی از شاخصه‌های بارز چای ایرانی را عدم استفاده از سموم دانست و خاطرنشان کرد: باغات ما دچار آفات خسارت‌زا نیستند و هیچگونه توزیع سم شیمیایی نداریم، اما در صورت لزوم از سموم بیولوژیک استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده