Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس مازندران، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژه‌ای با عنوان «مشکل اینترنت روستاهای غرب تنکابن»  در سامانه فارس من خواستار پیگیری این سوژه شدند.

در توضیح این سوژه عنوان شده است؛ در روستای جل آخوند تنکابن محله زندگی می‌کنیم، اینترنت هشت مگ از مخابرات خریداری کرده‌ایم اما مثل dial up (اولین سرویس هایی که برای راه اندازی شبکه‌های گسترده مورد استفاده قرار می گرفت) هم جواب نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کل خانواده این روستا فرزندانشان را به مدرسه می‌فرستند، چون اینترنت در برنامه شاد و واتس آپ جوابگو نیست، به مخابرات مراجعه کردیم می‌گویند باید یا آنتن نصب شود یا فیبر نوری بکشند که برای مخابرات به صرفه نیست، اگر سرعت مورد خریداری جواب نمی‌دهد چرا از مردم زحمت‌کش روستاها پول سرعت بالا می‌گیرند، همراه اول و وای فای ایرانسل هم پاسخگو نیست، فقط اینترنت همراه ایرانسل بهتر است و مجبور شدم بروم خط و اینترنت همراه ایرانسل خریداری کنم که آن هم بسیار گران است. معلم‌های بیچاره شب در منزل ویدئوها را به اشتراک می‌گذارند که تا دانلود شود بسته ما تمام می‌شود. چه کسی پاسخگو است؟

رسول علی‌اصغرپور مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی با حجم انبود درخواست‌های اینترنت پرسرعت مواجه شدیم که این موضوع فشار مضاعفی را به این شرکت تحمیل کرده است.

وی افزود: با توجه به هزینه بالای فیبر نوری برای دسترسی به اینترنت پرسرعت ضرورت همکاری و مشارکت دهیاران و شوراها در این زمینه ضروری است که معمولا بحث حفاری را انجام می‌دهند.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در ارتباط با مشکل اینترنتی در روستای جل آخوند تنکابن محله، خاطرنشان کرد: روستای همسایه همکاری بسیار خوبی داشت و الان به اینترنت مجهز شده ولی این روستاها شاهد همکاری دهیار روستا نبودیم.

علی‌اصغرپور افزود: در صورت اعلام آمادگی دهیار در زمینه مشارکت در بحث فیبر نوری هیچ مشکلی در این زمینه نداریم و این مشکل برطرف خواهد شد.

وی در پایان به همکاری خوب دهیاران روستاهای مازندران اشاره کرد و گفت: منطقه شورکای جویبار هیچ دسترسی حتی به تلفن نداشته است که با همکاری خوب دهیار در حال حاضر به سیستم اینترنت پرسرعت مجهز شده است.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت

ایسنا/بوشهر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحدها استفاده نمایند.

به گزارش ایسنا، سروری‌مجد روز شنبه ۸ اردیبهشت در جریان بازدید از پتروشیمی های مستقر در عسلویه  با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیازها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.
دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.
سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.
وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.
دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند
مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.
غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.
وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • معرفی نفرات برتر تنیس روی میز پیشکسوتان کشور
  • نبود اسپانسر مشکل اصلی فوتبال مازندران
  • آفتاب گرم اردیبهشت در مازندران
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود