Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، اخیرا مخاطبان فارس سوژه‌ای را در سامانه فارس من با عنوان« تعدد دکل‌های مخابراتی شهروندان ایلامی را نگران کرده است» ثبت کرده‌اند که خبرنگاران فارس بر آن شدند تا موضوع را پیگیری کنند.

دکل‌های مخابراتی، به تمام دکل‌هایی اطلاق می‌شود که با استفاده از آنتن‌های نصب شده روی آن‌ها، یک ارتباط مخابراتی بدون سیم دو طرفه را برقرار می‌سازند و دارای تنوع بسیار زیاد از نظر کاربران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکل‌های مخابراتی شامل شرکت‌های تامین کننده اینترنت بدون سیم، اپراتورهای موبایل، اپراتورهای رادیو ترانک نظامی، سامانه ارتباطی بدون سیم نیروی انتظامی، آتش نشانی، آمبولانس، شهرداری و ارگان‌های امنیتی است؛ این دکل‌های مخابراتی نیز می‌توانند محیطی آلوده از امواج مخابراتی و رادیویی را برای مردم به وجود آورند.

افزایش تعداد دکل‌های مخابراتی در سطح شهر همواره یکی از موضوعات مورد بحث تاثیرات امواج ساتع شده از آنها بر سلامت مردم بوده است؛ موضوع نصب تعداد دکل‌های مخابراتی به فاصله ۴ متر  در سطح استان ایلام حد فاصل خیابان‌های رسالت و غلامرضا ارکوازی باعث سلب آرامش روانی از اهالی محله شده بود خبرنگار فارس را بر آن داشت تا با مردم و مسولین مصاحبه‌ای داشته باشد. 

افزایش مرگ و میر ناشی از سرطان از زمان نصب دکل‌ها

سلیمانی یکی از شهروندان ایلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام اظهار داشت: افرایش مرگ و میر ناشی از سرطان از زمان نصب دکل‌ها در محله نیاز به بررسی کارشناسی دارد؛ باید گفت بیش از 5 نفر از اهالی محله در فاصله نزدیک به دکل در گروه‌های سنی مختلف بر اثر ابتلا به این بیماری فوت شده‌اند.

وی افزود: سر و صدای ناشی از تجهیزات دکل‌های مخابراتی و همچنین سر و صدای وحشتناک در هنگام ورزش باد، سبب سلب آرامش از همسایه دیوار به دیوار دکل و سایر همسایه‌ها شده است و به دیگر مشکلات و دغدغه‌های مردم منطقه افزوده است.

سلیمانی تصریح کرد: از مسوولین ارشد سطح استان می‌خواهیم که به مشکلات مردم رسیدگی کنند چرا که تعداد دکل‌ها باعث سلب آرامش روانی مردم منطقه شده است.

سرطان زا بودن امواج موبایل مستند علمی ندارد

حشمت اسدی مدیر عامل مخابرات ایلام نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام بیان کرد: تجهیزات بر اساس آخرین ورژن، به روزترین امکانات، از معتبرترین سازنده دنیا که از استانداردهای جهانی برخوردار است نصب شده و فرکانس‌های مورد استفاده کاملا مجاز و غیر مضر هستند و سرطان زا بودن امواج موبایل مستند علمی نداشته و یک تصور غلط عامیانه بوده است. 

وی افزود: استفاده از این تجهیزات در حال حاضر نه تنها در ایلام بلکه در کل کشور و در تمام دنیا به همین شکل است.

عدم صحت وجود دکل در فاصله 4 متر از هم

مدیر عامل مخابرات ایلام ادامه داد: در منطقه مورد نظر، همراه اول فقط یک دکل دارد و بیان چند دکل در فاصله ۴ متر صحت ندارد.

وی خاطر نشان کرد: سازمان تنظیم مقررات به عنوان ناظر بر عملکرد اپراتورهای همراه دائما وضعیت و شدت سیگنال‌ها را بررسی می‌نمایند و در صورت تغییر اندک در سطح سیگنال بلافاصله به اپراتور مربوطه اخطار داده می‌شود. 

به روز رسانی سخت افزار تلفن همراه

اسدی بیان کرد: با توجه به در خواست مکرر مردم جهت دسترسی به اینترنت و سامانه‌های آموزش آنلاین، شرکت مخابرات و ارتباطات سیار، علی رغم تحریم‌ها و کمبود شدید تجهیزات، پروژه به روز رسانی سخت افزار تلفن همراه را در دست اقدام دارد که باعث افزایش سرعت و کیفیت دسترسی مردم به اینترنت همراه خواهد شد.

مدیر عامل مخابرات ایلام تاکید کرد: با توجه به شرایط بیماری کرونا و ضرورت دسترسی مردم به اینترنت، مراجع ذی صلاح در صورت عدم همراهی مردم، مخابرات و اپراتور چطور بتواند به همان مردم خدمات رسانی کنند.

انتهای پیام/ 970813

منبع: فارس

کلیدواژه: ایلام اینترنت سلامت مرگ و میر دکل های مخابراتی سلب آرامش دکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر از دستگیری فردی که با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اقدام به کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ حسن مشهدی در گفت و گو با ایسنا از دستگیری ۲ متهم که با ترفند رسیدساز جعلی از ۷ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی ارائه مرجوعه قضائی از سوی یکی از شهروندان به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری از وی، پی‌گیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در بررسی اظهارات مالباخته که مالک یک فروشگاه بود دریافتند متهم ابتدا اقدام به خرید از فروشگاه شاکی کرده و در ادامه با نشان دادن رسید واریز وجه به حساب فروشنده در گوشی تلفن همراه خود، مدعی می‌شود که تراکنش بانکی با موفقیت انجام شده و پیامک فروشنده با تأخیر برای وی ارسال می‌شود و در نهایت به همراه جنس خریداری شده از محل متواری می‌شود.

این مقام انتظامی اظهار کرد: با اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به مقر انتظامی انتقال یافت.

وی تصریح کرد: متهم دستگیرشده در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود ولی پس از مواجهه حضوری با شاکی و مشاهده مستندات غیرقابل انکار پلیس به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری از شاکی با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اعتراف کرد.

سرهنگ مشهدی با اشاره به اعتراف متهم به کلاهبرداری از ۳ نفر از شهروندان با همین ترفند، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.

وی گفت: متهم دیگری نیز که با همین ترفند از شهروندان کلاهبرداری کرده بود توسط مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۱ جانبازان شناسایی و دستگیر شد که این متهم نیز به ۴ فقره کلاهبرداری از شهروندان با این شگرد اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در خصوص افزایش این نوع کلاهبرداری هشدار داده و از شهروندان خواست در معاملات خود از درگاه های مالی معتبر استفاده کرده و هرگونه مورد مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

وی در ادامه گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از یک واحد صنفی متخلف، موفق به کشف موادغذایی احتکاری شدند.

وی افزود: کالاهای احتکارشده شامل؛ برنج، قند بسته‌بندی، روغن و مواد شوینده می‌باشد که بنابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی آن ۴ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضایی، تصریح کرد: مالکان واحدهای صنفی مکلف باید لیست کالاهای موجود در انبارهای خود را در سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارهای اداره صمت شهرستان ثبت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • تجمعات دانشجویی گسترده، لرزه بر دستگاه‌های حامی صهیونیست انداخته است
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس