Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور که آموزش های دانشگاه ها مجازی شد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت سامانه های آموزش مجازی دانشگاه ها را رایگان کرد.

روال کار به این صورت بود که دانشگاه ها باید آدرس IP سامانه های آموزش مجازی خود را برای رایگان شدن ترافیک به وزارت ارتباطات اعلام می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این کار در عمل، به خوبی انجام نشد و دانشجوها و اساتید زیادی از دقیق اجرا نشدن این رویه و در نتیجه رایگان حساب نشدن ترافیک در برخی شرکت های ارائه دهنده اینترنت گلایه می کردند.

سرانجام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصمیم گرفت که برای هر یک از دانشجویان و اساتید دانشگاه، بسته های اینترنت رایگان اختصاصی در نظر بگیرد و سامانه قبلی تعطیل شد.

اما تجربه ثابت کرده که همواره در موضوعات این چنینی، نتیجه فعال سازی برای همه کاربران در همه شرکت های ارائه دهنده اینترنت یکسان نیست و برخی کاربران با مشکلاتی مواجه می شوند. این بار هم برخی کاربران با مشکلاتی مواجه شده اند و با انعکاس مشکل خود، خواستار پیگیری و حل آن هستند.

مشکل دانشجوها با اینترنت رایگان آموزش مجازی چیست؟

در باره سرویس رایگان اینترنت دانشجویی، برخی از دانشجوها در سامانه فارس «مشکل زمان محدود اینترنت رایگان دانشجویی» را مطرح کرده اند و از خبرنگاران فارس خواسته اند که این مشکل را پیگیری کنند تا رفع شود.

سردبیر این سوژه می گوید: بر خلاف اعلام قبلی که بسته اینترنت دانشجویی به مدت ۶ ماه در نظر گرفته شده بود، شرکت مخابرات بدون توجه به بازه زمانی اعلام شده، ترافیک زمان‌دار را با توجه به زمان سرویس فعال مشتریان در نظر گرفته است؛ یعنی افرادی که دو هفته از زمان سرویس‌شان باقی مانده باشد، باید همه ۶۰ گیگ را هم در همین بازه دو هفته‌ای مصرف کنند که خلاف شرایط استفاده از این بسته هدیه است.

وی گفته: لطفاً مسئولین وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران نسبت به حل این مسئله اقدام کنند.

خبرنگار فارس این مشکل را از وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران پیگیری کرد.


مشترکان هر شرکت باید مشکلات سرویس خود را با شرکت مطرح کنند و اگر نتیجه نگرفتند در وزارت ارتباطات شکایت ثبت کنند

شرایط اینترنت دانشجویی برای همه چگونه است؟

طبق آنچه که اعلام شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بسته اینترنتی شامل ۶۰ گیگ ترافیک با مهلت زمانی ۶ ماه را برای دانشجوها از ۲۵ بهمن ۹۹ فعال کرد.

این بسته شامل حال همه دانشجوهای همه دانشگاه و طلاب حوزه های علمیه شده است.

همچنین بسته قابلیت فعال سازی روی همه سرویس دهنده های ثابت و همراه در کشور را دارا بوده است.

مهلت ثبت نام برای دریافت این بسته از ۲۵ بهمن به مدت ۱۵ روز بود و تمام شد؛ یعنی ثبت نام جدیدی برای دریافت این هدیه وجود ندارد.


دانشجوها برای آموزش مجازی بسته رایگان اینترنت از دولت دریافت کرده اند

وزارت ارتباطات: مهلت زمانی استفاده از بسته اینترنت دانشجویی نباید کمتر از ۶ ماه باشد

معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان نهاد ارائه کننده این بسته، در پیگیری خبرنگار فارس، اعلام کرد: «طبق اعلام قبلی، مهلت زمانی استفاده از بسته اینترنت دانشجویی باید ۶ ماه باشد و غیر از این صحیح نیست. صاحب این سرویس، باید بتواند در مدت ۶ ماه از حجم بسته استفاده کند. اشکال احتمالی موجود به روش پیاده سازی طرح اینترنت رایگان دانشجویی در شرکت های ارائه دهنده سرویس است که  این وزارتخانه مشکلات احتمالی در اجرای طرح را هم پیگیری می‌کند و این موضوع هم پیگیری خواهد شد.»

مخابرات: سرویس های با کمتر از ۶ ماه اعتبار مشکل ساز شد 

خبرنگار فارس این مشکل را با مدیران شرکت مخابرات ایران هم مطرح کرد.

محمد رضا بیدخام، مدیر کل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران در گفت وگو با خبرنگار فارس، توضیح داد: طبق دستور وزارت ارتباطات، بسته اینترنت دانشجویی ۶۰ گیگ و ۶ ماهه بوده است. وزارت ارتباطات دستور داد این بسته را فعال کنید و ما هم فعال کردیم.

وی گفت: در سیستم CRM شرکت مخابرات ایران، روش کار به این شکل است که وقتی مشترک سرویس ADSL دارد، یک سرویس دارد که ما روی آن سرویس، یک بسته هدیه را فعال می کنیم. این امکان وجود دارد که تاریخ انقضای سرویس کمتر از۶ ماه باشد، برای مثال یک ماه دیگر سرویس مشترک به اتمام می رسد، طبق آنچه که در سیستم شرکت مخابرات ایران تعریف شده است، وقتی سرویس منقضی می شود، هر بسته ای شامل بسته های هدیه و رایگان که روی سرویس باشد، به سرویس بعدی منتقل نمی شود. اتفاقی که برای این دسته از دانشجویانی که بسته اینترنت رایگان دانشجویی را روی سرویس مخابرات فعال کرده اند، افتاده، این بوده است.

بیدخام افزود: در ابتدای امر با علم به این موضوع گفتیم که به دلیل اینکه مدل سرویس ما به این صورت است بهتر است برای مشترکانی که مدت باقی مانده از سرویس شان کمتر از ۶ ماه است، سرویس را فعال نکنیم. (یعنی این دسته از افراد روی سرویس دیگری مثل موبایل این بسته را فعال کنند.) اما گفتند نه این کار را نکنید و سازمان تاکید کرده که همه شرکت ها به هر مشترکی که خواستار فعال سازی این سرویس بود، هدیه را بدهد که ما هم همین کار را کردیم. اما اکنون این مشکلات به وجود آمده است.

خبرنگار فارس پرسید: اکنون که کار به هر صورت انجام شده و دیگر گذشته است، برای حل مشکل این افراد چه می توان کرد؟

مدیر کل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران توضیح داد: هفته پیش در جلسه ای این موضوع مطرح شد تا ببینیم چه کاری می توانیم انجام دهیم. معاونت مشتریان، معاونت فناوری و معاونت تنظیم مقررات در شرکت مخابرات ایران روی این موضوع کار می کنیم. درخواست توسعه سرویس CRM داده شده است که سرویس بتواند محاسبه کند که اگر بسته ای داشته ای چقدر را مصرف کرده ای و چقدر باقی مانده است و قابلیت انتقال باقی مانده سرویس به سرویس بعدی وجود داشته باشد. این کار نیازمند زمان است.

وی ادامه داد: قرار شد که تا هفته آینده معاونت فناوری بررسی کند و ببیند آیا اکنون این توانمندی را داریم که بگوییم مشترکانی که سرویس شان قبل از ۶ ماه منقضی شده، چقدر از زمان و حجم سرویس شان باقی مانده است و باقی مانده را در سرویس بعدی به آنها ارائه بدهیم؟

خبرنگار فارس پرسید: فکر می کنید کی می توانید نتیجه را مشخص کنید؟

بیدخام گفت: قرار شد براساس گزارش معاونت فناوری، یکشنبه این هفته تصمیم گیری شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت دانشجویی فارس من شرکت مخابرات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت رایگان دانشجویی بسته اینترنت دانشجویی شرکت مخابرات ایران معاونت فناوری خبرنگار فارس آموزش مجازی باقی مانده سرویس شان کمتر از ۶ بسته ای شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی

ایتنا - متا، کمپانی مادر فیس‌بوک قصد دارد با به کارگیری هوش مصنوعی به ویژه برای جذاب‌تر کردن اینستاگرام، واتس‌اپ و عینک‌های هوشمند از رقبا پیشی بگیرد. اما این شرکت چگونه قادر به جذب کاربران بیشتر خواهد شد؟
در ماه مارس امسال روزانه به طور متوسط ​​۳.۲۴ میلیارد کاربر از یکی از برنامه‌های گروه متا، از جمله اینستاگرام، واتس‌اپ و غیره در سراسر جهان استفاده کرده‌اند. این شرکت همچنین سود زیادی از تبلیغات کسب می‌کند. ولی آینده تجارت برای این شرکت که مادر فیس‌بوک است، چگونه است و چطور می‌خواهد کاربران بیشتری را به سوی خود جذب کند؟

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، مارک زاکربرگ، رئيس متا امید زیادی به عینک هوشمندی که با همکاری تولیدکننده عینک Ray-Ban توسعه یافته، بسته است. عینک هوشمندی با دوربین، میکروفون و بلندگو که می‌تواند به سوالاتی که کاربر در مقابل خود دارد، پاسخ دهد. زاکربرگ می‌گوید: «این عینک‌ها وسیله‌ای عالی به عنوان دستیار هوش مصنوعی هستند، زیرا می‌توانند آنچه را که شما می‌بینید و می‌شنوید، ببینند و بشنوند.»

عینک‌های Ray-Ban توسط بخش Reality Labs ساخته شده است که بر روی پلتفرم Metaverse و هدست‌هایی برای نمایش واقعیت مجازی نیز کار می‌کند. با این حال این پروژه تاکنون زیان‌ده بوده است.
  امکانات جدید اپ‌های متا
استفاده از هوش مصنوعی  در زمینه‌های دیگری نیز به طور فزاینده‌ای برای متا اهمیت پیدا می‌کند؛ از هفته گذشته دکمه‌هایی در اپ‌های متا در آمریکا و چند کشور دیگر فعال شدند که دستیار هوش مصنوعی را فعال می‌کنند.

زاکربرگ اشاره می‌کند که رویکرد گروه فیس‌بوک بر ساختن سرویس‌هایی قرار دارد که ابتدا مورد پسند کاربران قرار بگیرد و تنها پس از آن به کسب درآمد بیانجامد، بارها و بارها جواب داده است. او فرصت‌های تجاری را از جمله در ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریانشان در پلتفرم‌های متا مانند فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ می‌بیند.

به باور زاکربرگ "دستیارهای هوش مصنوعی" برخلاف چت‌بات‌های امروزی، نه تنها به سؤالات فردی پاسخ می‌دهند، بلکه می‌توانند وظایف پیچیده‌تری را برای کاربران انجام دهند که به اقدامات و تحقیقات فرد در پس‌زمینه نیاز دارد.

    سرمایه‌گذاری هنگفت و نگرانی از ‌آینده
موسس فیس بوک می‌گوید که دستیار داخلی Meta AI باید به "سرویس هوش مصنوعی پیشرو در جهان از نظر کیفیت و استفاده تبدیل شود." زاکربرگ در عین حال هشدار داده است که سرمایه گذاری در این زمینه هنگفت است و ممکن است سال‌ها طول بکشد تا شرکت از آن درآمد کسب کند.

متا سرمایه گذاری بین ۳۵ تا ۴۵ میلیارد دلار برای سال جاری را محاسبه کرده است تا بتواند با آن در بازار هوش مصنوعی رقابت کند. این بیش از تخمینی است که تحلیلگران زده بودند. دو سال و نیم پس از تغییر نام فیس بوک به متا، برای تاکید بر تمرکز بر دنیای مجازی آینده "Metaverse"، به نظر می‌رسد دورنمای این تحولات سرمایه گذاران را دچار نگرانی کرده است. پس از اظهارات جدید زاکربرگ و دورنمای هزینه‌ای سنگین، سهام متا در بازار بورس با کاهش قابل توجهی مواجه شد.
  رقبای جدی
برنامه‌های آینده زاکربرگ در رابطه با هوش مصنوعی همچنین این شرکت را وارد رقابت بزرگ‌تری با توسعه‌دهنده چت جی‌پی‌تی (ChatGPT)، اوپن ای‌آی (OpenAI) و دیگر غول‌های فناوری مانند مایکروسافت، Alphabet گوگل و آمازون می‌کند که همگی می‌خواهند نقشی پیشرو در زمینه هوش مصنوعی ایفا کنند.

اپل، سازنده آیفون در تلاش است تا بازار را با عینک Apple Vision Pro خود تسخیر کند و همچنین می‌خواهد در بازار هوش مصنوعی مانور دهد.

با این وجود تراز مالی متا در کل خوب بوده است. تجارت تبلیغاتی متا در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش یافت و به۳۶.۴۵ میلیارد دلار رسید. سود این شرکت بیش از دو برابر شده و به ۱۲.۴میلیارد دلار رسیده است. اما بخش Reality Labs و عینک‌های هوشمند زیا‌ن‌ده بوده و ضرری ۳.۸۵ میلیارد دلاری داشته است.

دیگر خبرها

  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود