Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، کمپین های کارکنان ایثارگر شرکت مخابرات برای تبدیل وضعیت همچنان در سامانه فارس من امضا می شوند و سردبیران این کمپین که اخبار را به دقت رصد می کنند خواستار پیگیری مطالبه خود از خبرنگاران فارس من هستند.

یکی از مشکلات کارکنان مخابرات در این مسیر، خصوصی شدن شرکت مخابرات و در ادامه آن مشکلات اقتصادی این شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چندی پیش عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به نمایندگی از دولت، با اعلام نظر وزارت ارتباطات و سایر سهامداران دولتی، تکلیف ایثارگران را مشخص کرد.

*موافقت وزیر ارتباطات با اجرای قانون تغییر وضعیت ایثارگران در مخابرات

وزیر ارتباطات گفت: دولت سیزدهم تبدیل وضعیت ایثارگران را بر اساس قانون مذکور وظیفه اخلاقی و قانونی خود می‌داند. در شرکت مخابرات ایران، دولت تنها به عنوان سهامدار بخشی از سهام آن می تواند در تصمیمات شرکت مخابرات ایفای نقش کند.

زارع پور ادامه داد: در مورد اینکه قانون مذکور شامل شرکت مخابرات ایران هم می‌شود یا خیر بحث هایی وجود دارد چرا که در قانون به صراحت این مورد مشخص نشده است، اما با این حال در جلسه مجمع عمومی عادی فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران که در تاریخ ۳ آذرماه ۱۴۰۰ با حضور اعضای اصلی و ناظر تشکیل شد وزارت ارتباطات به نمایندگی از دولت به اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در شرکت مخابرات رای مثبت داده و این موضوع به اتفاق آراء در مجمع شرکت مخابرات تصویب شد.

وی افزود: بر همین اساس مجمع به هیئت‌مدیره برای اجرای این قانون و تبدیل وضعیت مشمولان ماده ۲۱ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران در آن شرکت، اختیار تام داده شده است.

*مجلس: مخابرات ملزم به اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران است

پیرو اجرایی نشدن این قانون در مخابرات، نمایندگان مجلس پیگیر کار ایثارگران در مخابرات هستند و چندی پیش هم وزیر ارتباطات برای پاسخ گویی به سوال نمایندگان در این باره در کمیسیون اجتماعی مجلس حضور یافت.

مجلسی ها معتقدند قانونی که به تصویب رسانده اند شامل مخابرات هم می شود و باید در این شرکت هم اجرا شود. 

پژمانفر نایب رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس تاکید می کند که قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در برخی از دستگاه ها از جمله مخابرات، اجرایی نشده است.

او می گوید: از این موضوع عقب نشینی نخواهیم کرد. چون همانطور که قانون گذاری می کنیم در مراقبت از قانون هم وظیفه داریم.

پژمانفر با اشاره به حضور وزیر ارتباطات در کمیسیون اجتماعی مجلس برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان درباره تبدیل وضعیت ایثارگران مخابرات، توضیح می دهد که حرف وزیر ارتباطات این است که ما این قانون را ابلاغ کردیم اما شرکت مخابرات از آن تمکین نمی کند.

نایب رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس گفت: قرار شد در نهایت کمیسیون اصل 9 0در این باره تصمیم گیری کند.

*مجلس دو هفته به وزیر ارتباطات مهلت داد

خلیل بهروزی فر دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم در گفت وگو با خبرنگار فارس با اشاره به نشست نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس با وزیر ارتباطات درباره تبدیل وضعیت مشمولان قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در مخابرات، گفت: نمایندگان کمیسیون اجتماعی پس از نشست کارشناسی با وزیر ارتباطات به وی فرصت دوهفته‌ای دادند تا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را تعیین تکلیف کند. 

وی گفت: در این فرصت وزیر ارتباطات باید با کمک سهامداران مخابرات، مشکل را رفع کند.

او گفت: وزیر گفته اگر نتواند سهامداران را مجاب به تمکین قانون مصوب مجلس کند، تقاضای استفساریه قانون را خواهد داد تا بتواند با استفساریه مجلس بر مخابرات ایران اعمال حاکمیت کند. 

بهروزی فر افزود: اگر وزیر مجاب به اجرای قانون نشود، ماده ۲۳۴ مجلس شورای اسلامی برای مسؤولان وزارتخانه اعمال خواهد شد و پرونده استنکاف از قانون وزارتخانه به قوه قضائیه ارجاع می‌ شود. قانون جرائم سنگینی را برای استنکاف کنندگان را در نظر گرفته که شامل عزل و انفصال‌ از خدمت هم می شود.

*مشکل منابع تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران مخابرات رفع نشده است

اما در حالی که وزارت ارتباطات هم موافقت خود را با اجرای قانون تغییر وضعیت ایثارگران در مخابرات اعلام کرده، مشکل بزرگ تر همان نبود اعتبار لازم برای این کار است. 

مخابرات پیش تر اعلام کرده بود که برای تامین هزینه های اجرای این قانون با وزارت ارتباطات در حال رایزنی است؛ اما وزیر ارتباطات در اعلام موافقت با اجرای این قانون، صحبتی از محل تامین هزینه های آن نکرد.

خبرنگار فارس این سوال را با عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح کرد و پرسید: اخیرا از موافقت و نظر مثبت نمایندگان دولت در هیات مدیره شرکت مخابرات با اجرای قانون تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر در مخابرات خبر داده اید، اما مشکل نبود اعتبار و نبود منابع مالی در مخابرات است؛ در این باره چه تصمیمی گرفته شده است؟ گفت: منابع اجرای این قانون را باید سهامداران عمده شرکت و قانون گذار مشخص کنند. 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در قانون بودجه رقمی برای این منظور پیش بینی شده است و باید مشخص کنند که از این ردیف بودجه می توانند برای این کار اختصاص دهند یا خود سهامداران باید اعتبار لازم برای اجرای این قانون را تقبل کنند.

به گزارش فارس، به این ترتیب تا زمانی که محل تامین این اعتبار برای مخابرات مشخص نشود، نمی توان در عمل انتظار اجرایی شدن قانون را داشت و پیگیری کار ایثارگران بیش از این به درازا خواهد کشید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مخابرات ایثارگران تبدیل وضعیت ایثارگران ایثارگران در مخابرات کمیسیون اجتماعی مجلس وضعیت ایثارگران قانون تبدیل وضعیت اجرای این قانون وزارت ارتباطات مخابرات ایران وزیر ارتباطات شرکت مخابرات اجرای قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز جمعه در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی اظهار کرد: قبلاً در استان یکهزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری داشتیم اما در سه سال گذشته این تعداد به ۴۰۰ دستگاه کاهش یافته است و حمل و نقل جاده‌ای ما وضعیت خوبی ندارد.

وی تاکید کرد: در شأن استان نیست که میزان تلفات درون و برون شهری سالانه هزار نفر باشد ولی این واقعیت تلخی است که اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه با افت رام قطارهای استان نیز رو به و هستیم و باید در کنار ایمنی راه‌ها به آن توجه شود، از وزیر راه و شهرسازی خواست تا نسبت به حمل و نقل عمومی و ریلی در تخصیص اتوبوس و رام قطار دستور لازم را صادر کند.

رحمتی با درخواست حداقل ۲ رام قطار برای استان، گفت: امروز سه دستور جهادی از وزیر داشتیم. برای قطعه شش آزادراه تبریز-ارومیه تزریق نقدینگی و اختصاص قیر داشتند و یکی از آرزوهای دیرینه مردم، کمربندی ایلخچی نیز مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد و مقرر شد تا یک باند آن تا تیرماه نکمیل شود.

کد خبر 6089358

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد